Van Santen Groep neemt K.T.S. over

Per 1 augustus 2014 worden door de heer Hans Kieboom alle activiteiten van K.T.S. over gedragen aan de Van Santen Groep (Haarlem). Tevens zijn alle medewerkers en transportmiddelen overgenomen door Van Santen. De werkzaamheden zullen vanuit de vestiging van K.T.S. in Beverwijk voortgezet worden.

Hans Kieboom heeft met deze stap, na ruim 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de verkoop en verhuur van heftrucks en de reparatie en onderhoud van interne transportmiddelen, een goede partner gevonden die de werkzaamheden die K.T.S. uitvoert, zal voortzetten.
De continuïteit van de werkgelegenheid van de werknemers en de kwaliteit van de dienstverlening blijft hiermee gewaarborgd.
Hans Kieboom blijft voorlopig nog werkzaam binnen de onderneming.

Van Santen Holding B.V., tevens eigenaar van Van Santen Transport B.V, Van Santen Intern Transport B.V. en Mertens Transport B.V., is een uitstekende speler op zowel horizontaal-, verticaal- als intern- transportgebied.

Dankzij de bundeling van krachten zal de Van Santen Groep in staat zijn de diensten aan haar klanten te blijven aanbieden en waar mogelijk de dienstverlening uit te breiden.

Het totale wagenpark binnen de Van Santen Groep komt door deze overname op 60 trekkers/bakwagens en 65 stuks getrokken materiaal. Tevens beschikt men over 3 rupskranen, 7 mobiele kranen en 200 interne transportmiddelen. In totaal zijn circa 100 werknemers werkzaam.