Kraanverhuur

Kranig in kraanwerk

Kwaliteit op hoog niveau

Al sinds de jaren 70 is de Van Santen Groep een specialist op het gebied van vertikaal transport.

Naast kwaliteit en veiligheid staat kennis centraal binnen de Van Santen Groep. Zeker bij omvangrijke projecten, waarbij vertikaal transport oftewel kraanactiviteiten nodig zijn is een gedegen technische kennis een vereiste. Onze kraanuitvoerders kunnen, indien gewenst, een uitgebreid hijsplan opstellen. Voor kleinere c.q. eenvoudigere hijsklussen kunnen wij voor u de plaatselijke gebiedsontheffingen aanvragen en de eventuele verkeersmaatregelen verzorgen

Brochure bekijken?

Van Santen staat paraat

Om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een gevarieerd kranenpark. Dit bestaat uit enkele rupskranen met (beweegbare) jib en een capaciteit tot 140 ton, tevens beschikken wij over diverse wegterreinkranen variërend van 40 tot 100 ton. Maar ook vrachtwagens voorzien van zware laad/loskranen met hijsfunctie. Hulpmaterialen zoals kubels, pallethaken, werk- en puinbakken, bootbanden etc. zijn uiteraard ook voor handen.

Overal volle service

Met onze ervaren machinisten is de know-how in huis die voor deskundig hijswerk nodig is. Is er zwaarder materiaal nodig ? U geeft de opdracht voor uw hijswerkzaamheden, wij regelen de rest, waar dan ook in Nederland. Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons gewaarborgd door VCA* certificaten.

van-santen-usp-transport-logo
van-santen-usp-intern-transport-logo
van-santen-usp-kts-logo

Vragen of meer informatie?