Transport

Sterk in transport

Van Santen Transport kent de juiste wegen

Met 90 jaar ervaring in de transportwereld kennen wij de knelpunten en de juiste wegen van het nationale en internationale transport. Of het nu gaat om zwaar bouwmateriaal , zoals grondverzet of heistellingen, heftrucks, grote staalconstructies of om kleinere zendingen pallets bouwmateriaal, machineonderdelen of steigermateriaal, hoe divers uw wens ook is , wij zorgen dat het op de bestemming komt.

Brochure bekijken?

Waarom Van Santen?

Met een breed arsenaal aan transportvoertuigen, met laadvermogens van 5 tot 100 ton durven wij te stellen: als u het kunt bedenken , kunnen wij het vervoeren. Ook als daarvoor andere modaliteiten zoals trein of schip voor nodig zijn. Wij verzorgen het transport van A tot Z en regelen de benodigde ontheffingen en begeleidingsvoertuigen indien noodzakelijk. De Van Santen Groep biedt oplossingen voor uw logistieke uitdagingen. Wij nemen desgewenst uw voertuigen en uw medewerkers over en verzorgen uw dagelijkse transporten in uw eigen huisstijl, Hierdoor kunt u zich focussen op uw corebusiness

Mertens Transport ijzersterk in staaltransport

Sinds de jaren 90 behoort Mertens Transport al bij de Van Santen Groep. Opererend vanuit onze vestiging in Horn (Limburg) vormt Mertens voor de Van Santen Groep de poort naar Europa. Mertens is gespecialiseerd in het vervoer van staalproducten. Wij zijn naast het nationale transport vooral actief in Duitsland, België , Luxemburg en Frankrijk. Ook in Horn hebben we de beschikking over een uitgebreid voertuigenpark. Open opleggers, uitschuiftrailers, of huifzeilentrailers voorzien van reclame van onze opdrachtgevers indien gewenst. Met onze schuinstelopleggers kunnen wij ladingen van 4,50 meter breed terugbrengen naar 3,50 meter waardoor er zonder aanvullende ontheffingen of begeleidingsvoertuigen kan worden gereden. Dat bespaart veel tijd en kosten.

van-santen-usp-transport-logo
van-santen-usp-intern-transport-logo
van-santen-usp-mertens-logo
van-santen-usp-kts-logo

Vragen of meer informatie?