Intern Transport

Verheffend in intern transport

Voor elk intern transport een oplossing

Door onze jarenlange ervaring en know-how op het gebied van interne transportmiddelen mogen wij grote relaties tot onze klantenkring rekenen. Wagonduwers, shovels, rangeermachines, heftrucks en diverse speciale compact heftrucks behoren tot het voertuigenpark welke wij verhuren en onderhouden in onze eigen werkplaats op het Tata Steel-terrein.

 

Vanuit onze vestiging in Beverwijk verkopen, verhuren, onderhouden en keuren wij voor veel relaties diverse (elektrische) interne transportmiddelen. Wij verzorgen ook onderhoud en keuringen op de locatie van onze klant.
Door onze merkonafhankelijkheid kunnen wij u altijd de voor u beste oplossing aanbieden.

Brochure weergeven?

Ervaren onderhoudsmonteurs

Onze ervaren onderhoudsmonteurs, waarvan enkelen VA-keurmeester zijn, een 24 uurservice alsmede een VCA* en ISO 14001 certificering waarborgen, veiligheid, kwaliteit, milieuomstandigheden en hoge inzetbaarheid.

 

Als u voor de keuze staat: “Blijven we het zelf doen, of besteden we het uit ?” Neem dan contact met ons op. Wij denken graag op een neutrale en objectieve manier met u mee !

Korte termijnverhuur

Ook voor de korte termijnverhuur, eventueel inclusief bediening, kan men bij ons terecht. Wij beschikken over een grote vloot machines geschikt voor elke vorm van intern transport van palletwagen tot 42 tons havenheftruck. Tevens hebben wij een voorraad gebruikte heftrucks welke wij verkopen aan eindgebruikers. klik dan hier voor occasions

van-santen-usp-transport-logo
van-santen-usp-intern-transport-logo
van-santen-usp-kts-logo

Vragen of meer informatie?