STERK IN TRANSPORT


Van Santen, Mertens en Van Elk kennen de juiste weg

Met 80 jaar ervaring weet onze transportafdeling oplossingen te vinden, met name voor zware en exceptionele transporten. Wij regelen vergunningen, begeleiding en alle andere bijkomende zaken. Maar natuurlijk kan men ook bij ons terecht voor het transporteren van bouwmaterialen, staalproducten en overige goederen, zowel nationaal als internationaal.

transportMet vestigingen in Haarlem (Van Santen en Van Elk) en Roermond (Mertens) verzorgen wij transport met vakbekwame chauffeurs, die met modern, goed uitgerust materieel de weg op gaan.

Wij kunnen het totale transport uitvoeren inclusief planning en logistieke afhandeling. Op contractbasis kunnen wij indien gewenst goederen vervoeren voor de klant, vanuit de eigen vestigingen waar dan ook in Nederland en in de bedrijfskleuren van de klant, zodat men de eigen uitstraling behoudt. Wij beschikken over 60 trekkende eenheden en bakwagens met laad/loskranen. Tevens zijn een groot aantal trekkende eenheden voorzien van laad/loskranen.

Het volgmateriaal bestaat uit:

  • (huif)opleggers en tautliners, voor palletgoed en overige verpakte producten
  • open trailers met een laadvloerlengte van 13,60m, voor het vervoeren van o.a. staalproducten en overige producten, indien nodig met afdekzeilen
  • (huif)semidiepladers met laad/loskleppen
  • hoogwerker semidiepladers
  • schuinstelopleggers
  • gestuurde semidiepladers uitschuifbaar tot 22 meter
  • elektrisch nastuurbare opleggers uitschuifbaar tot 35 meter en diverse (euro)diepladers met een laadvermogen tot 100.000 kg

Onze voertuigen hebben allen een ontheffing voor breedtevervoer in Duitsland en Frankrijk tot 3m en voor de Beneluxlanden tot 3,50m.
Voor staal- of betonplaten e.d. breder als deze afmetingen hebben wij z.g. schuinstellers ter beschikking die afhankelijk van het bestemmingsland tot ca. 5m breed kunnen laden.

facebook-up   Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste Van Santen nieuws?
Volg ons op Facebook!